Headquarters KPMG International

Hospitality — PLECTERE in KPMG restaurant of the Vermaat Group.

The restaurant of the headquarters of KPMG in Amstelveen, designed by Marcel van der Schalk, was in need of a serious makeover. The use of hard materials in the ceilings was not conducive to the acoustic experience of the space, and its large size called for some spatial separation.

 

The restaurant is divided into a middle section where the serving counter area is located and a lower section where most of the seats are located. The balustrade between these two sections was ideal for the installation of a visual partition.

 

The space is now divided by the semi-transparent PLECTERE dividers, which also soften the sound on both sides. In this way, intimate seating areas have been created that offer more privacy and tranquillity.

CONTACT    PLECTERE is designed by Studio Petra Vonk

Post adres:

Adm. de Ruyterweg 103 1st floor

1056 EV  Amsterdam

Workspace:

Blokmakerstraat 22

1013DH Amsterdam

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Instagram