Vanderlande Industries HQ

PLECTERE improves the acoustics.

The new headquarters of Vanderlande Industries is a beautiful and open workplace, bringing people together to collaborate, innovate, learn and socialize. As with many open workplaces, a spatial balance is required to accommodate privacy, wellbeing, focus and concentration. In this case, balance was achieved with PLECTERE dividers placed in a spacious corridor.

 

Not only does this solution create a pleasant and comfortable environment, it absorbs ambient sound and provides visual and spatial separation.

CONTACT    PLECTERE is designed by Studio Petra Vonk

Post adres:

Adm. de Ruyterweg 103 1st floor

1056 EV  Amsterdam

Workspace:

Blokmakerstraat 22

1013DH Amsterdam

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Instagram